h1

Velkommen til kampanjesiden for Fretex Recycling Tour!

mai 24, 2011

Fretex Recycling Tour er en sykkelturné i regi av Fretex med begynnelse 6.juni i Kirkenes. Gjennom 3 måneder skal ansatte i Fretex sykle etapper gjennom hele Norge. Etter å ha vært innom et tredvetalls byer ender kampanjen opp i Oslo 26.august.

En Fretex-bobil følger syklistene langs hele ruta og danner hovedkvarteret for turneen. Underveis skal det samles inn og selges second hand og vintage klær på stands i byer og via denne kampanjesiden vil vi lære spennende mennesker å kjenne langs hele ruta.

Reklamer

4 kommentarer

 1. Gleder meg til å se bilder her!!


 2. Jeg gleder meg OGSÅ til å se mange bra bilder her.
  På fredag er jeg så heldig å få lov å stå på torget i Tromsø, og selge klær og dele ut flyers. Det er meldt knallbra VÆR – så vi skal også spise masse IS, mens vi venter på Lars og Arnt Willy :))


 3. Ja nå har jeg unnagjort 31 mil sammen med Lars og Arnt Willy og det var en opptur. Kjempe bra arrangement i Kirkenes og en fantastisk sykkeltur til Karasjok via Finland. Strålende vær, masse reisdyr i veien (desverre ingen bjørn) nesten ikke hverken hus eller folk og kun en bensinstasjon på veien.
  Uansett så var turen en opplevelse av vidda i strålende sol (og motvind) som jeg kan anbefale andre sykkelglade å prøve seg på. Heldig er Arnt Willy og Lars som får sykle helt til Tromsø.

  Ellers så har vi med oss to fantastiske hjelpere som gjør alt det praktiske og kjører campingbil på turen. Gled dere til å treffe disse to!

  Vi treffes plutselig i ett eller annet veikryss!

  Trond


 4. Hei har hatt en fantastisk dag på fretex tromsø . Vært ute og sykla og stått på torget og ekspedert kunda. sola har vært knall bra i dag. En fin opplevelse å ta med seg. Go tur videre. Mvh Tonje HågensenLegg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: